Hemmapris final!

Jag jobbar som stylist på Stockholm stylisterna också och fick den roliga uppgiften att styla Biggest loser deltagarna på inspelningen av finalerna. Igår var det hemmapris final och vinnaren blev José, vilket fantastiskt jobb denna man har gjort! Jag är så imponerad och glad för hans skull, stort stort grattis José!!

 

suz mobbe 576

Hittade ingen bättre storlek på före bilden men ni ser ju själva vad han har åstadkommit på 6månader, det är helt galet!!

user-54429-250

Andra fantastiska deltagare som jag fick styla var Otte och Jenny

suz mobbe 578

suz mobbe 582

Några av deltagarna färgade och klippte jag innan.

Marie

suz mobbe 563

Marie fick en varm brun färg med ljusare bruna partier för att ge fina skiftningar och ett naturligt resultat.

_MG_6924

Christian

_MG_6004

_MG_6011

_MG_6012

_MG_6224

Christian fick ett kort modern frisyr med en nyans mörkare brun färg.

_MG_6378

Hannahanna före

IMG_5370

Hanna, gjorde jag tunna tunna ljusa slingor på som blir väldigt naturligt.

IMG_5523

Katta hade redan en fin färg så vi gjorde en återfuktande och uppbyggande hårinpackning som gjorde färgen glansig och fin.IMG_4901

IMG_4974

Det var ett riktigt roligt jobb och jag är så glad att jag fick träffa dessa inspirerande människor!
I kväll är det final och det är riktigt imponerande resultat ni kommer att få se så missa inte det på kanal 7 kl 21.00.

Dom fina bilderna är tagna i studion på Stockholm stylisterna  www.stockholmstylisterna.se/sv

Välkommen att boka in en tid hos mig på salong Bach & Steel på Bergsgatan 36 på Kungsholmen. Du kan i vanlig ordning boka din tid här på hemsidan genom att gå till sidan tidsbokning, eller så hoppar du direkt till min internetbokning. Där hittar du precis som vanligt priser på frisörtjänster samt lediga tider. Du kan också ringa till salongen på 08-653 61 10 direkt till min mobil på 070-222 08 72 eller maila mig på susann.ardefors@gmail.com.