mörkbrunt, rödbrunt, chokladbrunt, kastanjebrunt, och ljusbrunt.

Det är inte alltid lätt att förklara för sin frisör vilken brunfärg man vill ha på sitt hår,  jag brukar alltid rekommendera mina kunder att dom ska kolla på nätet efter bilder. Det kan vara svårt att hitta den färg man vill ha på dom små syntet tofsarna som sitter i en färgkarta så därför är nätet toppen bra och skriv gärna ut bilden och ta med.  Här kommer några fina bilder på kända brunetter och jag hoppas att det kan reda ut lite vad som är vad i djungeln av bruna nyanser

Demi Moore har en väldigt fin mörkbrun nästan svart färg.

Molly Sandén har numera en fin rödbrun färg på sitt hår.

Khloe Kardashian har en riktigt snygg chokladbrun färg som jag också vill ha. Cameron Dias hade en lite varmare chokladbrun färg då hon var brunett.

Julia Robert har här en varm och fin kastanjebrun färg.

Jennifer Lopez Har satt i lite ljusa extensions i sitt mellanbruna hår som ger en jätte fin effekt.

Jessika Alba har här en fin varm ljusbrun färg

Måste bara ta med denna bild också på detta vackra ljusbruna hår

Kan inte komma på vad denna tjej heter men det här är en jätte fin mörkblond färg tycker jag.

Det finns så många fina nyanser av brun så jag skulle kunna fylla detta inlägg till brädden och man kan ha så många olika typer av slingor i också som jag återkommer om. Vi njuter av dessa så länge!