Här kommer några fler fantastiska resultat av Olaplex. Det är en helt otrolig produkt som jag fortsätter att imponeras av och den går att använda på alla hår färgat som ofärgat! Lite om Olaplex: Det hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter. Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar svavelbindningar i hårets struktur under och efter kemisk behandling. Helt unikt är att svavelbindningarna blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som resultat. Det är jätte svårt att få till bra bilder men jag hoppas att ni ser förändringarna.

Här är Olaplex blandad i färgen som sattes i botten, sedan steg 2 på allt hår i schamponeringen. Lockarna fick ny spänst, håret ny glans och topparna är mycket friskare på bara en behandling. Kunden köpte med sig steg 3 hem så det ska bli jätte kul att se resultatet efter det. Vissa hår kan behöva flera behandlingar innan allt hår är lagat.

IMG_7679

Här blandade jag Olaplex i slingmedlet och sedan som vanligt steg 2 på hela håret. Håret var mycket blankare och finare efter nya slingor än före.

IMG_7687

Kund nr 3 har ett helt obehandlat hår så då la vi steg 1 & 2 som en kur och hon fortsätter också med steg 3 hemma. Det blev ett helt fantastiskt resultat på hennes hår, hennes fall börjar komma fram igen och håret blev så mycket luftigare och friskare.

IMG_7688

Det här är mitt hår, det har varit trött länge men nu har det fått nytt liv igen och jag är mer än nöjd! Jag la i steg 1 i toningen och steg 2 efter och ser jätte stor skillnad på kvaliteén! Jag kommer att fortsätta göra fler behandlingar för att bibehålla och laga fler bindningar i mitt hår.

IMG_7251Det här lockiga håret behövde nytt liv och efter ny färg i botten och ljusa slingor så hade håret en bättre kvalité än innan, helt otroligt resultat igen!

IMG_7716Den här kunden har ett väldigt torrt hår som har svårt att behålla sin färg på grund av att håret är så torrt och poröst. Jag satte en mörkare blond färg i botten med Olaplex i och gjorde fler slingor också med Olaplex i för att få håret lite kallare i färgen. Håret fick en helt otrolig glans så man kan tro att jag har satt i toning på allt men det gjorde jag inte. Håret borde ha varit i sämre kvalité för att jag gjorde fler slingor men i stället ser det helt fantastiskt fint ut. Det ska bli intressant att se hur mycket bättre färgen kommer att sitta än det brukar.

IMG_7722

Nästa kund gjorde jag samma behandling på, färg i botten och ljusa slingor. Hennes hår fick också en otrolig glans och kändes så friskt.

IMG_7736

Sista kunden var trött på sin utväxt och ville få fram sitt gråa hår så jag gjorde tunna ljusa slingor och färgade allt annat hår i en mörkbrun färg som liknade hennes egna. Eftersom jag satte i Olaplex så kunde jag använda starkare väte och få slingorna nästan vita och håret blev som hennes egna grå och med bättre kvalité än innan.

IMG_7737Jag har inte använt några utslätande krämer eller någon olja för att få kundernas hår att se bättre ut utan jag har bara torkat med fingrarna som hjälp för att få ett så rättvist resultat som möjligt. Vill du också testa Olaplex och se vad det kan göra med ditt hår så kan du göra en ren olaplexbehandling steg 1 och 2 på salongen och det kostar 500kr. Gör du steg 1 och 2 i samband med färg eller slingbehandling så kostar det 300kr och flaskan du kan köpa med hem kostar 249kr. Flaskan du kan köpa med hem rekommenderar dom att man gör en gång i v så att håret håller sig friskt och starkt inför kommande färgbehandlingar. 

Välkommen till mig på Salong Bach & Steel, Bergsgatan 36 på Kungsholmen. Du kan boka din tid här på hemsidan genom att gå till min internetbokning , ringa till min mobil 070-222 08 72 eller till salongen på tel nr 08-653 61 10. Det går också att maila mig på susann.ardefors@gmail.com.