Jag fick via Stockholm stylisterna äran att agera frisör/stylist åt tre gäster som skulle närvara vid Prinsessan Madeleine och Chris O´Neills bröllop i helgen. Ett minst spännande uppdrag som verkligen får en att tända till lite extra, även om mitt frisöryrke på Kungsholmen är väldigt roligt det också.

Bilderna ni ser tog vi i studio och blixten blev lite hård, därför träder enskilda hårstrån fram lite väl tydligt även om de inte syntes annars. Tack och lov!

DSC_0516

DSC_0518

DSC_0509

Lånade några bilder från Aftonbladet, här ser ni min kund sin fantastiskt vackra klänning (det är hon som står till höger om kvinnan i den rosa klänningen).

12006

På fredagen var det middag och fest för alla gästerna och då lät vi håret vara utsläppt. Spännande som det var glömde jag att ta egna bilder så jag lånade från Aftonbladet även denna gång.

12002

fre

Den här tjejen är en nära vän till Chris och lustigt nog ville alla tre ha någon typ av knut så jag försökte variera dom något.

DSC_0533

DSC_0539

Hon ville ha luggen lös och rörlig till den annars så strama frisyren.

DSC_0538

Här ser man henne i sin vackra lila galaklänning.

12004

1200

Den här kunden var också nära vän till Chris och vi fick bara ta en bild rakt bakifrån vilket var synd för frisyren var så vacker från alla håll. Man får snällt respektera att vissa gäster är lite hemliga av sig.

DSC_0719

Det är underbart med bröllop och jag hoppas att tjejerna hade en riktigt trevlig dag och kväll!

Dom fina bilderna är tagna i studion på Stockholm stylisterna  www.stockholmstylisterna.se/sv

Välkommen att boka in en tid hos mig på salong Bach & Steel på Bergsgatan 36 på Kungsholmen. Du kan i vanlig ordning boka din tid här på hemsidan genom att gå till sidan tidsbokning, eller så hoppar du direkt till min internetbokning. Där hittar du precis som vanligt priser på frisörtjänster samt lediga tider. Du kan också ringa till salongen på 08-653 61 10 direkt till min mobil på 070-222 08 72 eller maila mig på susann.ardefors@gmail.com.