Idag fick jag träffa ännu en modig kund som ville klippa kort och det blev verkligen ett lyft!

Modiga Susanne före

IMG_0634

Susanne ville ha en frisyr som går att variera och sparar man lite längd i luggen och uppe på jässan så får man många fler valmöjligheter. Jag satte i saltvattenspray innan jag torkade håret, wax och tillsist lite hårspray .

IMG_0636

IMG_0637

IMG_0638

IMG_0639

Går att göra tuffare om man touperar håret bakåt, drar i lite mer wax på sidorna, spretar ut håret i nacken och sprayar med en hård hårspray så får man en tuff frisyr som håller länge.

IMG_0641

IMG_0642

IMG_0650

Är du också sugen på en ny frisyr? Välkommen att boka in en tid hos mig på salong Bach & Steel på Bergsgatan 36 på Kungsholmen. Du kan i vanlig ordning boka din tid här på hemsidan genom att gå till sidan tidsbokning, eller så hoppar du direkt till min internetbokning. Där hittar du precis som vanligt priser på frisörtjänster samt lediga tider. Du kan också ringa till salongen på 08-653 61 10 direkt till min mobil på 070-222 08 72 eller maila mig på susann.ardefors@gmail.com.