Det är modigt att klippa av sig håret och göra en förändring.

Det gjorde min kund och vilket lyft det blev, håret blev tjockare och passar min kunds ansikte perfekt. Vi gjorde ljusa slingor också som ger bra med stöd och volym.

Före.

IMG_0614

IMG_0615

IMG_0616

IMG_0617

Efter, en kort frisyr med lite längd vid sidor och i lugg som ger bra med variations möjligheter. Vi la håret bakom örat på ena sidan men det är lika snyggt att lägga håret bakom båda öronen och antingen låta luggen vara hängande eller ta med den bakom örat också. Det är jätte snyggt att kamma allt hår bakåt och antingen toupera upp lite volym av luggen eller bara ha det tight bakåt.

IMG_0618

IMG_0619

IMG_0621Vill du också få en ny frisyr boka en tid hos mig på salong Bach & Steel på Bergsgatan 36 på Kungsholmen. Du kan i vanlig ordning boka din tid här på hemsidan genom att gå till sidan tidsbokning, eller så hoppar du direkt till min internetbokning. Där hittar du precis som vanligt priser på frisörtjänster samt lediga tider. Du kan också ringa till salongen på 08-653 61 10 direkt till min mobil på 070-222 08 72 eller maila mig på susann.ardefors@gmail.com.